Андрій Парубій: Створення потужної армії та вступ до НАТО - пріоритети "Народного фронту" (відео)
субота, 11 листопада 2017, 13:39

Ключовими завданнями "Народного фронту" є створення потужної української армії та вступ України до системи колективної безпеки НАТО.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій на з’їзді партії "Народний фронт".

"Я дуже гордий з того, що парламент зробив усе для того, щоб ми змогли сформувати потужну українську армію. Дати нові види військ, виділити кошти на соціальний захист і на забезпечення українських військових, і це велика заслуга і нашої команди, тих людей, які в парламенті працюють: від голови комітету Сергія Пашинського, присутній Юрій Береза, Андрій Тетерук, Андрій Левус, Артур Герасимов (голова фракції БПП —ред.) тут присутній. Я дякую усім за роботу і не маю жодних сумнівів, що українська армія, яка стала одною із найпотужніших в Європі, стане скоро одною із найпотужніших у світі", - наголосив голова парламенту.

"Я часто говорю це нашим партнерам з НАТО - і генсеку, і секретарю - про те, що сьогодні і НАТО потрібне Україні, але не менше і Україна потрібна НАТО, тому що українська армія може виступити гарантом безпеки не лише України, а й усього Східного регіону НАТО", - сказав Андрій Парубій.

"Це добре розуміють наші друзі з Балтії, Грузії, з якими я перебуваю у постійному діалозі. Вони розуміють, що українська армія по силі, по логістиці може допомогти за гібридної агресії Росії", - резюмував голова парламенту.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua