Андрій Парубій: Ухвалені парламентом ефективні реформи зупинили розмови про дочасні вибори (відео)
субота, 11 листопада 2017, 13:57

Український парламент цієї осені показав ефективну роботу в ухваленні ключових реформ і зупинив дискусії про можливі дочасні вибори.

Про це заявив під час з’їзду політичної партії "Народний фронт" Голова Верховної Ради, представник політичної сили Андрій Парубій.

"Коли я став головою парламенту, була дискусія: а коли будуть дочасні вибори, восени чи навесні? І цієї осені ця дискусія нарешті зникла, адже наш парламент продемонстрував великий крок для ефективної і дієвої роботи", - наголосив він.

"Лише за два місяці роботи цієї осені нами було прийнято освітню реформу, і тут я хочу висловити велику подяку члену нашої команди Лілії Гриневич за цю титанічну роботу, яка була проведена", - заявив Парубій.

"Ми спільно в парламенті захистили статтю про українську мову, але відстоюючи український закон, ми продемонстрували усім, що ніхто не має права диктувати нам питання нашої національної ідентичності і української мови. Це питання є принциповим для нас, і ми будемо його відстоювати, хто би як не намагався протидіяти нам на всіх фронтах. Це наше фундаментальне право", - наголосив голова парламенту.

"Я переконаний, що прийняття освітньої реформи - неймовірно великий крок уперед. Це перемога нашої команди", - підкреслив він.

Андрій Парубій також відзначив роботу "Народного фронту" над пенсійною реформою.

"Я пам’ятаю, коли Людмила Денісова отримала від уряду початковий пакет документів щодо пенсійної реформи. Вона змогла проробити таку роботу, щоби вийшли на її кінцевий варіант і позитивне рішення в парламенті", - сказав спікер парламенту.

Крім того, Андрій Парубій згадав закони щодо судової реформи, медичну реформу, прийняту цієї осені, кібербезпеку і розроблений РНБО та ухвалений у першому читанні закон про реінтеграцію Донбасу.

"Ми також почали реформу виборчої системи, ухваливши у першому читанні Виборчий кодекс, автором якого є я та Леонід Ємець і наш побратим із БПП Олександр Черненко. Ми змогли вийти на позитивне рішення, і це перший крок до важливих реформ", - резюмував Парубій.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua