Андрій Парубій: Україна модернізує армію за світовими стандартами (відео)
вівторок, 27 червня 2017, 12:46

Відновлення курсу України до НАТО дозволить продовжити модернізацію Збройних Сил України, запровадити технічні та організаційні стандарти, недосяжні для армії Російської Федерації.

Про це заявив на прес-конференції Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій.

"Найголовніше – своєю постановою від 8 червня Верховна Рада України закріпила пріоритетність членства України в НАТО. Як доводить досвід пострадянських країн, в умовах російської агресії лише євроатлантичні структури колективної безпеки є дієвим механізмом захисту національного суверенітету та територіальної цілісності", - сказав Парубій.

Разом із тим спікер зазначив, що “курс на вступ до НАТО – це подальша модернізація наших Збройних Сил, запровадження технічних та організаційних стандартів, недосяжних для агресора".

"Так, вступ до НАТО – це амбітна мета, але Угода про асоціацію та діючий безвіз уже довели – Україна навчилася добиватися свого. Для нас немає неможливого. І ми ще побачимо прапор України перед штаб-квартирою НАТО у Брюсселі", - наголосив Парубій.

Як відомо, 8 червня Верховна Рада проголосувала постанову про відновлення курсу України на членство в НАТО як одну з основ зовнішньої політики.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua