Андрій Парубій: Україна не піде на жодні компроміси по Криму (відео)
понеділок, 20 лютого 2017, 21:35

Намагання запевнити західних партнерів, що Україна може піти на  компроміс по Криму є елементом цілеспрямованої кампанії всередині України та поза її межами, аби спробувати легалізувати чи дати законні підстави перебуванню російських окупантів на території країни.

Про це заявив Голова Верховної Ради, представник фракціі “Народний фронт” Андрій Парубій у коментарях журналістам по завершенні засідання фракції.

Парубій прокоментував пропозиції народного депутата Андрія Артеменка про нібито оренду Росією Криму в обмін на припинення окупації Донбасу.

“Я думаю, організатори цієі акції стоять глибше за спиною Артеменка. Я вітаю рішення Радикальної партії Ляшка по виключення цією людини, і я вважаю це елементом спрямованої кампанії всередині України та поза її межами, щоб спробувати легалізувати або дати законні підстави окупантів на території України”, - заявив спікер парламенту.

"В той день, коли ми на Майдані стояли під кулями, 20 лютого перші російські спецпризначенці входили до Криму, і важко уявити, чим би це закінчилось, аби Майдан не переміг. Окупація почалась з Криму і деокупація закінчиться Кримом. Крим буде звільнений, він буде повернутий в законне поле управління, а подібні провокації і намагання запевнити західних партнерів, що Україна може знайти компроміс по Криму не відповідають дійсності”, - заявив голова Верховної Ради.

“Наша позиція є чітка і тверда: окупанти з Росії мають залишити і окуповані території Донбасу, і Крим, і з цієї позиції українська влада не зійде”, - резюмував Парубій. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua