Андрій Парубій взяв участь у Національному молитовному сніданку (відео)
четвер, 2 червня 2016, 11:57

Голова Верховної Ради України, представник партії "Народний фронт" Андрій Парубій у четвер відвідав П’ятий національний молитовний сніданок, який відбувся в Українському домі у Києві.

"Я радий, що українська традиція молитовного сніданку з кожним роком збирає все більше і більше своїх прихильників.  Ця традиція існує у понад ста країнах світу і дуже важливо, що в Україні вона набирає все більших і більших обертів", - сказав Парубій.

Голова парламенту відзначив, що не лише політики, а й керівники усіх релігійних спільнот долучаються до цієї традиції.

"Дуже важливо, що Україна, а особливо в час війни, демонструє таку міжконфесійну єдність. Я хотів би подякувати усім релігійним спільнотам за цю єдність, яку повинні демонструвати у такий важкий для України час", - сказав Андрій Парубій.

Спікер додав, що співпраця релігійних організацій в Україні є дуже хорошим знаком, зокрема, він похвалив членів Всеукраїнської ради Церков, які цієї суботи організовують ходу, приурочену захисту дітей та сім’ї.

Андрій Парубій подякував очільниками церков і релігійних організацій за духовну і гуманітарну підтримку наших воїнів, які на сході України захищають українську незалежність, а також допомогу переселенцям.

"Я хочу вас запевнити як Голова Верховної Ради, що ми не дозволимо, щоб російські агенти впливу порушували цю міжконфесійну єдність, яка сьогодні є в Україні", - заявив він. 

"Нам важлива наша єдність - і духовна, і єдність політична в час найвищих випробувань, які стоять перед нами", - підкреслив спікер.

Андрій Парубій нагадав присутнім, що після молитовного сніданку очікується голосування за зміни до Конституції України у частині судочинства та судоустрою.

"Є дуже символічним, що сьогоднішній молитовний сніданок проводиться у дуже важливий для України день, коли ми маємо шанс завершити судову реформу, коли ми маємо шанс дати нашим громадянам-українцям справедливість. І нехай наша спільна молитва, наше спільне звернення до Бога дасть нам сил і мудрості в цей день", - резюмував він.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua