Андрій Парубій: За 2 роки Верховна Рада ухвалила важливі рішення для підвищення національної безпеки та оборони (відео)
вівторок, 27 червня 2017, 11:59

Верховна Рада VIII-го скликання за 2,5 роки своєї роботи ухвалила десятки важливих рішень, спрямованих на реформування Збройних Сил України та захисту прав учасників АТО.

Про це повідомив Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій на прес-конференції. 

"За 2,5 роки роботи Верховної Ради було ухвалено 724 закони та 1379 постанов. Лише за останній рік – 339 законів та 591 постанова", - зазначив Парубій.

"Почну з оборони, адже це питання усі 2,5 роки роботи ВР VIII-го скликання залишаються її головним пріоритетом. За 2,5 роки Радою було напрацьовано і прийнято десятки важливих рішень, які були спрямовані на реформування Збройних Сил України, підвищення дисципліни та відповідальності, забезпечення правового статусу українських військових та правоохоронців, організації та функціонування державних інститутів на прифронтових та деокупованих територіях, захист прав учасників АТО та їхніх сімей", --розповів спікер ВР. 

Андрій Парубій підкреслив, що зміни до українського законодавства протягом останнього року заклали фундамент щодо державної програми підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців. 

"Це ще один крок до створення професійної армії", - зазначив голова парламенту.

Під час виступу Андрій Парубій також нагадав про заснування Сил спеціальних операцій, Дня українського добровольця, а також акцентував увагу на питанні повернення України до пріоритетності членства у НАТО. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua