Андрій Парубій закликав ветеранів та волонтерів 24 серпня пройти Парадом Незалежності по Хрещатику (відео)
середа, 10 липня 2019, 11:23

Попри рішення президента Зеленського про скасування урочистого параду до Дня Незалежності України, захисники держави мають пройти святковим маршем по головній вулиці країни 24 серпня.

Про це на ранковому засіданні Верховної Ради заявив спікер парламенту, представник "Народного фронту" Андрій Парубій.

"Вчора президент Зеленський оголосив про скасування традиційного військового параду до Дня Незалежності України. Прикро вражений таким рішенням. Але чи буде парад - не їм вирішувати. Для патріотів України День Незалежності - головне свято, адже за самостійність і державність віддавали свої життя багато поколінь українців. Тисячі наших сучасників - кращих доньок та синів України - загинули у новітній війні з імперською Росією, яка триває вже п‘ятий рік", - заявив Андрій Парубій.

Голова Верховної Ради закликав ветеранів війни з Росією, волонтерів, учасників Революції гідності вийти з бойовими прапорами на Хрещатик 24 серпня та пройти Парадом Незалежності.

"Щоб вшанувати безсмертний подвиг українських героїв, закликаю усіх, хто боровся і воював за волю України, учасників Революції гідності, ветеранів російсько-української війни, волонтерів, військових, 24 серпня вийти на Хрещатик та пройти Парадом Незалежності головною вулицею держави. Беріть у свої руки бойові знамена, підіймайте прапори, з якими ми боронили Україну. Під гаслом "Слава Україні!" та гімном "Зродились ми великої години" - до зустрічі на Хрещатику у День Незалежності", - підсумував Андрій Парубій.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua