Андрій Парубій закликає всі політичні сили підписати Акт безпеки і відповідальності і не дати повернути країну назад (відео)
понеділок, 14 листопада 2016, 14:11

Голова Верховної Ради, представник "Народного фронту" Андрій Парубій виступив з ініціативою підписати Акт безпеки і відповідальності.

"Цей документ, я переконаний, мають підписати голови парламентських фракцій як угоду між коаліцією і опозицією", - сказав він.

"Ми не повинні дати жодного шансу тим, хто хоче повернути країну назад, незалежно від того, як вони себе називають і які вони мають політичні прапори", - підкреслив Парубій.

Голова парламенту закликав політичні сили, "які є державницькими, незалежно від того, чи вони знаходяться в коаліції чи опозиції, продемонструвати суспільству і нашим зовнішнім партнерам, незважаючи на наші наявні розбіжності, чи в економічних, чи в соціальних питаннях, єдність у питаннях безпеки".

"У питаннях безпеки ми займаємо одну позицію і будемо стояти плече до плеча", - наголосив він.

Голова Верховної Ради зазначив, що маючи тактичні розбіжності, політичні сили мають залишатися єдиними у стратегічних питаннях.

"Ми єдині у питаннях безпеки держави: економічній, мілітарній, енергетичній, гуманітарній та інформаційній" - наголосив він.

Андрій Парубій запропонував керівникам фракцій обговорити підписання Акту безпеки і відповідальності на засіданнях фракцій, а також висловив упевненість, "що рівень спільної відповідальності досить високий, аби не дати втратити державність".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua