Андрій Помазанов: Без закону про спецконфіскацію неможливо виконати бюджет-2017 (відео)
п’ятниця, 9 грудня 2016, 13:22

Без ухвалення урядового законопроекту №5142 про спецконфіскацію неможливо сформувати дохідну частину бюджету на 2017 рік, адже там уже були закладені кошти від стягнення незаконно отриманих доходів.

Про це повідомив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов на брифінгу в парламенті.

Він зазначив, що черговий провал законопроекту учора в стінах Верховної Ради став логічним продовженням "всіх тих інсинуацій, направлених проти нашої держави, які відбувалися більш ніж 10 місяців, результатом чого і апофеозом чого стала відставка Арсенія Яценюка та всього складу уряду".

"Недавно ми побачили в газеті The Independent, що Онищенко, народний депутат-втікач, чітко сказав, що у залі цього парламенту є політична корупція. Він оголосив, що особисто і його колеги-поплічники витратили більше ніж $30 мільйонів для того, щоб профінансувати широкомасштабну антиурядову акцію, направлену проти держави, уряду Арсенія Яценюка та команди "Народного фронту", - заявив Помазанов.

За його словами, за кошти організовувались мітинги, страйки, були проплачені замовні матеріали в ЗМІ, що у результаті призвело до того, що було майже розвалено країну.

"Ми пам'ятаємо статті пана Гордієнка про начебто вкрадені 7 мільярдів, що спростувала Генпрокуратура. Немає жодних підстав для порушення кримінального провадження. Друга брехня: Мочанов заявляв про так званий "мільярд Яценюка". Недавно він вибачився і сказав, що неназваний замовник замовив йому цю інформацію. Третє, ми бачимо колишнього очільника одеської ОДА, який зізнався чесно, що за "війну" проти Арсенія Яценюка і команди "Народного фронту" йому пропонували посаду прем'єр-міністра", - сказав Помазанов.

"Далі ми бачимо нещодавню брехню про начебто "24 вілли", куплені Арсенієм Яценюком. Автор своєї статті вже вибачився і сказав, що це знову винен якийсь загадковий автор. Тому, шановні колеги, чи не є учорашній провал закону про спецконфіскацію логічним продовженням того, що відбувалося в нашій державі - країні, уряді більш ніж 10 місяців?", - поцікавився Помазанов.

Народний депутат також зазначив, що групи депутатів, про які повідомляв депутат Онищенко в британській пресі, свідомо провалили учорашнє голосування по спецконфіскації і залишили без додаткових коштів армію та бюджетників.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua