Андрій Помазанов: Домовлятися з Росією можливо виключно мовою сили (відео)
вівторок, 6 вересня 2016, 10:45

Домовлятися з Російською Федерацією можливо виключно мовою сили.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Андрій Помазанов в ефірі «5 каналу» в понеділок, 5 вересня.

«Коли ми говоримо, що політичні лідери зустрічаються десь для врегулювання ситуації в нормандському форматі, в мінському форматі – ми вже бачимо, що з Росією неможливо домовитись ніяк, окрім шляху сили», - наголосив він.

За словами депутата, після Іловайської трагедії, яка показала, чого варті висловлювання російських лідерів і переговори з РФ, зрозуміло, що зараз з російським агресором можна говорити тільки під прикриттям важкого озброєння, виключно методами, які нав’язуватиме українська сторона, а не тими, які нав’язуватимуть українській стороні.

«Тому зараз наше завдання – в першу чергу вистояти в цій боротьбі, припинити військову агресію, і парламент повинен об’єднуватися навколо цієї проблематики, а не спекулювати на жодних інших темах», - заявив представник «Народного фронту».

Він назвав ганебним закриття минулого політичного сезону через неспроможність Верховної Ради ухвалити закон про спецконфіскацію, який дозволив би забезпечити належне фінансування армії.

Андрій Помазанов висловив сподівання, що політичні опоненти «Народного фронту» припинять вимагати проведення позачергових виборів, і сконцентруються на питаннях забезпечення достатнього фінансування армії, без чого не буде ані соціального забезпечення вразливих верств населення, ані зарплат, ані пенсій.

«Ми повинні це розуміти, і не допустити повторення парламентської кризи», - підсумував Андрій Помазанов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua