Андрій Помазанов: Міжнародні фінансові організації надають підтримку Україні під конкретний Уряд і Прем'єр-міністра
п’ятниця, 19 лютого 2016, 15:35

Міжнародні партнери України, зокрема Міжнародний валютний фонд, надають кредити та фінансову допомогу Україні "під конкретні особистості", а саме - чинний склад Кабінету Міністрів на чолі з Прем`єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов в ефірі телеканалу "Рада".

"Я наголошую, що МВФ надає нам фінансову допомогу саме під персону Арсенія Яценюка і під нинішній склад Кабінету Міністрів, а також під ті реформи, які ми разом в Парламенті намагаємося підтримати. Наші міжнародні партнери дозволяють нам рухатися шляхом європейської інтеграції, яку ми, власне, і відстоювали на Майдані", - сказав він.

На думку народного депутата, саме ті фракції у Верховній Раді, які зараз добиваються перевиборів, "повністю зупиняють євроінтеграційний шлях України та лише поглиблюють кризу".

"Ці фракції будуть добиватися перевиборів будь-якими шляхами. Це є їх єдиною метою. Жодна людина, яка 16 лютого голосувала за цей популізм (постанову про висловлення недовіри Уряду. – Ред.), вона не думає про те, що буде завтра з державою", - резюмував Андрій Помазанов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua