Андрій Помазанов: Опоблок і Тимошенко відроджують "ширку"
понеділок, 14 листопада 2016, 15:30

П'ята колона Кремля в особі Опоблоку та "Батьківщини" планує на цьому тижні провести низку акцій за кошти кремлівських спонсорів, аби дестабілізувати ситуацію в країні та скомпрометувати Україну в очах європейської спільноти напередодні розгляду питання про надання безвізового режиму.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт", член Комітету з питань правової політики та правосуддя Андрій Помазанов в коментарях журналістам.

"Ми є свідками, як в одній команді проти держави об'єдналися ті, хто три роки тому розстрілював Євромайдан, та так звана "демократична" опозиція. Фактично ми маємо сьогодні відродження "ширки" між Партією регіонів і БЮТ, яку планували реалізувати ще в 2009 році", - наголосив Помазанов.

Народний депутат підкреслив, що він та його колеги мають інформацію, що на "анонсований організаторами багатотисячний мітинг щедро скуповують людей в містах і містечках цілої країни".

"Зокрема, ми маємо інформацію про 500 "ошуканих вкладників" із Житомира, яких везуть на акції біля Національного банку України. Вони отримують кошти в офісах Опоблоку", -  повідомив Помазанов.

"Про те, що Опоблок та "Батьківщина" діють єдиним фронтом, підтверджує і нещодавня поява номеру один списку "Батьківщини" Надії Савченко на мітингу "регіонала" Мураєва. Нам говорять, що це мітинг заради інтересів простих громадян, а насправді - банальна "ширка" і Антимайдан-2", - резюмував народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua