Андрій Помазанов: Саакашвілі варто приділяти увагу ситуації в Одесі, а не піаритись на ток-шоу (відео)
п’ятниця, 4 грудня 2015, 15:47

Обіцяний одеським губернатором Міхеїлом Саакашвілі так званий антикорупційний форум є нічим іншим, як спосіб антипіару, приурочений до звіту Уряду.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов в ефірі каналі "News One".

"Губернатор Одеської області, на жаль, постійно перебуває або в Києві, або на ток-шоу, або на якихось форумах, або ще десь. Я бажав би йому більше займатися своєю областю, оскільки безлад, який коїться на Одещині, до цього часу не припинено", - сказав народний депутат.

Андрій Помазанов нагадав, що Міхеїл Саакашвілі має свого прокурора, свого головного міліціонера, "йому дали змогу призначити абсолютно всіх своїх людей".

"То чому до цього часу жодної високопосадової особи в Одесі не було заарештовано, не було проведено якихось радикальних заходів?", - обурився депутат.

"Ви знаєте, у нашій країні кожна людина, в тому числі і губернатор Одеської області чи будь-якого іншого регіону, може займатися боротьбою з корупцією. Але я думаю, що нам усім треба займатися кожному своєю роботою… А зараз це виглядає виключно як антипіар, приурочений до річниці Уряду", - сказав Помазанов.

Народний депутат також закликав дочекатися звіту уряду, який відбуватиметься з 7 до 11 грудня, і зробити для себе відповідні висновки.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua