Андрій Помазанов: Усі українські бранці мають бути повернені додому (відео)
п’ятниця, 11 березня 2016, 11:20

Влада та суспільство мають об’єднатися та тиснути на Путіна і російську владу, аби повернути додому Надію Савченко та інших незаконно ув’язнених українських громадян у Російській Федерації.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт», член Комітету з питань правової політики та правосуддя Андрій Помазанов в ефірі «5 каналу».

«Я переконаний, що зараз ми усім парламентом, усі політичні діячі робимо корисні правильні речі, коли відкидаємо партійні кольори і неприязні стосунки, коли ми виходимо на акції щодо підтримки Надії Савченко, аби повернути додому її та інших бранців, незаконно викрадених із території України», – сказав Помазанов.

Народний депутат підкреслив, що і Президент, і Уряд, і народні депутати мають докласти усіх зусиль, аби повернути додому заручників і політичних ув’язнених із Російської Федерації. Перш за все, оперуючи тим, що сусідня держава порушила усі міжнародні права та конвенції.

«Однак ми бачимо, що ні Путін, ні Росія не мають наміру повертати Надію Савченко та інших полонених на територію України. Тому ми маємо всі закликати світову спільноту та наших громадян виходити на акції, підтримувати наших заручників, щоби по краплині впливати на психологію і сприйняття наших міжнародних партнерів того, що відбувається. Власне, світова спільнота зараз має ще більш критично оцінювати дії Путіна, яким немає жодного пояснення», - сказав Помазанов.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua