Андрій Река зареєстрував законопроект, що сприятиме розвитку пожежної охорони в умовах децентралізації
п’ятниця, 2 листопада 2018, 11:52

У Полтаві пройшов другий обласний форум "Розвиток місцевої пожежної охорони в умовах децентралізації та міжмуніципального співробітництва", учасники якого обговорили актуальні питання розвитку місцевої пожежної охорони. В роботі форуму взяв участь і представник "Народного фронту", народний депутат Андрій Река.

Про це повідомили в прес-службі Полтавської обласної партійної організації "Народного фронту".

За інформацією прес-служби, за ініціативи представників партії "Народний фронт", зокрема народного депутат Андрія Реки, був зареєстрований законопроект "Про створення, ліквідацію та зміну меж районів Полтавської області" (№9204), що дасть можливість розвитку місцевої пожежної охорони в умовах децентралізації та міжмуніципального співробітництва.

Завдяки спільним зусиллям в громадах створюються нові підрозділи місцевої пожежної охорони, а отже - створюються передумови для ефективного забезпечення пожежної безпеки та оперативного реагування на надзвичайні події навіть у найвіддаленіших від районного центру населених пунктах.

"Маючи величезний досвід та підтримку закордонних партнерів, я вважаю, що ми найближчим часом втілимо проект в життя у новоутворених громадах", – наголосив Андрій Река.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua