Антикорупційні органи мають показувати ефективну роботу, а не «Санту-Барбару», - Андрій Тетерук (відео)
понеділок, 4 грудня 2017, 13:01

У новому 2018 році антикорупційні органи мають показувати ефективну роботу, а не серіали про антикорупційну «Санту-Барбару» та роботу по просуванню політичних проектів.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук у своєму виступі на Погоджувальній раді.

«Цей серіал стає дедалі більш руйнівним для авторитету країни. Сплав неспроможності і галасу завдає колосальних втрат. Навіть непрофесіоналу видно політично вмотивовані подвійні стандарти в роботі НАБУ і САП», - заявив народний депутат.

«Певне політичне угруповання використовує НАБУ як інструмент просування свого політичного проекту», - підкреслив Тетерук.

«Я нагадаю, що «Народний фронт» - саме та політична сила, яка ініціювала і провела через парламент антикорупційні реформи. Критерієм нашої дієвості у цьому напрямку став безвізовий режим з ЄС і безпрецедентна підтримка західних союзників. Саме тому ми маємо право вимагати від НАБУ та інших учасників «кінокомедії» припинити цю ганьбу, дотримуватися закону і демонструвати результати, а не посміховисько», - резюмував Андрій Тетерук. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua