Андрій Тетерук: Безвізовий режим - визнання європейцями українських реформ (відео)
п’ятниця, 7 квітня 2017, 11:58

Надання безвізового режиму для України - це визнання європейськими партнерами українських реформ.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт”, народний депутат Андрій Тетерук в інтерв'ю журналістам.

“Надання безвізу насамперед через те, що європейці дають українцям зрозуміти, що ми робимо правильні речі, впроваджуючи необхідні реформи, піднімаючи рівень нашого життя до європейського. Це не буде дуже коротким проміжком часу, це не лише робота нашого парламенту. Це значить, що найближчі десятки років ми маємо працювати щоденно, аби вийти на європейський рівень”, - заявив Тетерук.

Перший заступник керівника фракції “Народний фронт” також відповів на питання щодо можливого введення візового режиму з Російською Федерацією.

“Використовуючи систему “свій-чужий”, як у військовій термінології, - для Європи ми справі стаємо своєю нацією, яка готова виборювати свою незалежність, а для Російської Федерації ми є чужими, оскільки росіяни знищують українців, всю інфраструктуру на окупованих територіях. Тобто, всі підстави є для того, аби ввести з Росією візовий режим і зробити максимально жорстким перетин росіянами кордону України”, - підкреслив народний депутат.

“Як тільки виникне така можливість, парламент розгляне це питання. Цей та наступний тиждень уже розплановані для низки законопроектів, які вимагають нашого рішення. Але ми можемо розглянути його потім”, - сказав Тетерук. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua