Андрій Тетерук: Фракція БПП несе відповідальність за майбутнє нового Уряду
вівторок, 12 квітня 2016, 11:31

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді продовжить свою роботу, спрямовану на прийняття низки законів, необхідних для реформування країни та європейської інтеграції.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарі журналістам.

"Ми будемо робити усе можливе, щоб в парламенті продовжилося ухвалення потрібних законів, так як це робилося нами уже півтора року. Я також хочу підкреслити, що наша фракція взагалі лишається керованою, на відміну від деяких наших колег", - сказав Тетерук.

"Ми бачимо неспроможність деяких фракцій, які спочатку взяли на себе політичну відповідальність, як це було прописано в коаліційній угоді, - будувати європейський вектор розвитку України. Тепер вони виголошують що завгодно, в тому числі і про перевибори, які можуть зіграти на руку реваншистським силам. Про яку політичну відповідальність тут може іти мова?", - наголосив народний депутат.

Андрій Тетерук також запевнив, що фракція готова працювати в новій коаліції та у повному складі голосувати за новий уряд та його програму.

"Ми готові брати відповідальність, всі наші 81 плюс один (Парубій. - Ред.).Однак чи буде 226 голосів - залежить не від нас, а від фракції БПП, яка значною мірою ініціювала зміну Уряду Арсенія Яценюка і тепер несе відповідальність за майбутнє нового Кабміну", - сказав депутат.

Перший заступник голови фракції "Народний фронт" також підкреслив, що його політична сила задоволена результатами діяльності Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

"Він заклав низку позитивних речей. Це позбавлення нас від енергетичної залежності від Росії, це процеси щодо дерегуляції і увага до оборони. І, що найважливіше, - вперше цей Уряд був послідовним, відповідальним і не боявся брати на себе відповідальність. Жоден інший прем'єр-міністр до цього був нездатний до цього, а лише займався популізмом і переділом державного майна", - резюмував Андрій Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua