Андрій Тетерук: Керівники силових відомств з оточення Януковича повинні нести кримінальну відповідальність за розвал армії
понеділок, 29 лютого 2016, 15:38

Керівники силових відомств з оточення екс-президента Віктора Януковича повинні нести кримінальну відповідальність за розвал Збройних Сил України.

Про це заявив член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

Він повідомив, що вже підготував відповідний запит і найближчими днями спрямує його до Генеральної прокуратури.

"В своєму інтерв'ю сайту strana.ua генерал В. Замана спростував інформацію, що він був присутній 28 лютого 2014 року на засіданні РНБО. За його словами, він його переплутав з іншим засіданням. Тому вважаю, що "Дзеркалу тижня" потрібно вибачитись за свої фейкові повідомлення щодо неповноти стенограми РНБО від 28 лютого 2014 року", - сказав Андрій Тетерук.

Окрім того, зазначив він, на сторінках видання Заману представляють в якості начальника Генерального штабу ЗСУ, забуваючи про те, що він очолював Генеральний штаб саме під час президентства Віктора Януковича.

"Тому він, як і інші керівники силових відомств з оточення Януковича, повинен нести кримінальну відповідальність за розвал Збройних Сил України. Я вже підготував відповідний запит і найближчими днями спрямую його до Генеральної прокуратури", - сказав Андрій Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua