Андрій Тетерук: Кожен має усвідомлювати свою персональну відповідальність за вибір кандидата (відео)
п’ятниця, 8 лютого 2019, 13:10

Українські виборці мають усвідомлювати свою персональну відповідальність за підтримку тих чи інших кандидатів, які хочуть купити їх голос.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в інтерв`ю журналістам.

"Позиція "Народного фронту", який стоїть над процесом, адже ми не беремо участі в президентських виборах, - це тотальний контроль, однаковий для усіх кандидатів у президенти, аби вони не використовували брудних схем при спілкуванні з виборцями", - заявив народний депутат.

"Саме тому міністр внутрішніх справ дуже чітко і зрозуміло заявив, що всі кандидати у президенти, які братимуть участь у перегонах і які застосовуватимуть брудні технології, - будуть не лише зафіксовані, а й притягнуті до відповідальності. Це буде той зрозумілий крок для нашого суспільства, аби ми розуміли, що це хибний шлях обрання кращих в українську політику. Бо якщо людина нечесно прийшла до влади, то чому ми маємо вважати, що вона буде чесно виконувати свої обіцянки, які давала виборцям?", - підкреслив Тетерук.

Разом з тим політик зазначив, що нам усім потрібне свого роду "дорослішання" під час таких процесів у державі.

"Ми бачимо ситуацію, коли політики, які брешуть, відверто брешуть, - не лише не втрачають симпатії, а й, як свідчать приклади, завойовують прихильність виборців. Ми ще в певному сенсі перебуваємо в початковому стані розвитку демократичного суспільства і нам усім треба дорослішати - і політикам, і виборцям", - резюмував представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua