Андрій Тетерук: Ми готові працювати 24 години на добу, аби країна рухалася далі (відео)
середа, 13 квітня 2016, 15:39

Фракція "Народний фронт" очікує сьогодні зустрічі та відвертої розмови з кандидатом на посаду Прем’єр-міністра Володимиром Гройсманом та претендентами на посади міністрів.

Про це повідомив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в коментарі журналістам.

"Ми працюємо у надзвичайно напруженому темпі і готові 24 години на добу для зустрічей, для обговорення поточної ситуації, аби приймати відповідні розумні рішення та рухатися далі", - сказав він.

"Наша позиція є чіткою і незмінною, як і три місяці тому, - ми готові до будь-якого розвитку подій. Своєю роботою в парламенті ми підтверджуємо, що для нас головне - доля країни, а не доля окремих персоналій. Саме тому Арсеній Яценюк готовий передати владу в законний спосіб", - наголосив Тетерук.

"Фракція БПП оголошувала останні три місяці, що готова забрати владу, а на практиці виявилась неспроможною домовитися по ключових питаннях в Кабміні - тому всі зволікання саме з того боку. Але навіть тут наша фракція надає їм підтримку, бо ми сподіваємося, що найближчим часом матимемо ґрунтовну розмову в парламенті", - додав представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук висловив сподівання, що президентська фракція визначиться і внесе кандидатуру Прем’єра до сесійної зали вже найближчим часом, аби мати всі передумови для подолання штучної політичної кризи в країні.

"Якщо ми не вирішимо цю політичну кризу, нас чекають перевибори і руйнівні наслідки, оскільки ми вже бачили, що робили "регіонали", коли отримали владу. Це - розстріли на Майдані, Небесна сотня… Це все може повторитися, але уже в геометричній прогресії. Тому маємо активно працювати", - резюмував Тетерук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua