Андрій Тетерук: Ми розблокували парламент, аби приймати необхідні країні закони (відео)
четвер, 7 липня 2016, 10:56

Представники фракцій "Народний фронт" та БПП налаштовані на результативну роботу парламенту без популізму. Саме тому сьогодні нардепи-комбати деблокували президію парламенту, яку два дні поспіль блокували представники Радикальної партії і "Батьківщини".

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук під час спілкування з журналістами.

"Останніми днями ми стали свідками, як окрема група народних депутатів заблокувала роботу парламенту і ультимативно вимагала виконувати їх вимоги. На мою думку, робити так у той час, коли ми потерпаємо від російської агресії, не можна", - наголосив Тетерук.

"Тому саме сьогодні було прийняте рішення деблокувати трибуну і президію парламенту, аби забезпечити якісну роботу Голови Верховної Ради, аби народні депутати мали змогу виступати, а Рада почала виконувати свої обов'язки і приймати необхідні закони. Я вважаю, що наша мета досягнута, спроба зірвати засідання не вдалася", - сказав представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук висловив сподівання, що ефективна робота парламенту буде поновлена, і сьогодні буде ухвалено ряд необхідних для країни законів.

Народний депутат зауважив, що одним із перших на сьогодні є закон про сили спеціальних операцій, законопроекти економічного блоку, які стосуються надання кредиту МВФ та стабілізації економіки, а також закон про спецконфіскацію коштів Януковича.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua