Андрій Тетерук: "Народний фронт" контролюватиме роботу нового Уряду
четвер, 14 квітня 2016, 14:08

Фракція "Народний фронт" є послідовною політичною силою і своїм майбутнім завданням у переформатованій коаліції вбачає контролювати, щоб усі дії, які відбуватимуться у парламенті та новому Уряді, були спрямовані на європейську інтеграцію України та унеможливили реванш проросійських сил.

Про це сьогодні заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в інтерв'ю журналістам.

"Ми майже два роки показували свою високу працездатність в парламенті, тому що за наслідками того часу ми можемо зі стовідсотковою впевненістю стверджувати, що наша фракція є найдисциплінованішою, із найбільшою результативністю роботи. Ми будемо контролювати, щоб усі дії в стінах парламенту відповідали духу закону, були такими, які продовжуватимуть реформаторський курс Арсенія Яценюка, бо це є надзвичайно важливо - не втратити динаміку та продовжувати проєвропейську тенденцію реформування нашої держави", - сказав Тетерук.

Перший заступник голови фракції "Народний фронт" підкреслив, що Урядом Яценюка було закладено низку реформ: це і курс на децентралізацію, і посилення обороноздатності країни, і обов'язкове повне перезавантаження суддівського корпусу, і продовження євроінтеграційного курсу тощо.

"Всі ці речі є надзвичайно важливими для країни, регресу допустити не можна: повернення "Опоблоку", ручне керування країною з Кремля. Тому ми плануємо докладати усіх сил, аби невпинно крокувати шляхом реформ", - сказав народний депутат.

Окремо, як член Комітету з питань національної безпеки і оборони, Андрій Тетерук розповів про досягнення Уряду Арсенія Яценюка за два роки у цій сфері.

"Уперше в історії було суттєво збільшено фінансування, яке виділялось на оборону. Зараз майже 5% ВВП виділяється на оборону країни. Окрім того, у цьому році уперше було підвищено зарплатню нашим військовим, що значно посилило кадрову якість нашої армії, підняло військовим моральний дух та допомогло краще виконувати свої обов'язки по захисту країни. Сподіваюсь, що новий Уряд продовжить цю динаміку, бо на нашому комітеті ми постійно розглядаємо низку законопроектів, які покращуватимуть стан нашої армії. Над ними ми продовжимо працювати і в оновленій коаліції", - резюмував Андрій Тетерук.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua