Андрій Тетерук: «Народний фронт» переконуватиме колег визнати Росію країною-агресором (відео)
середа, 20 грудня 2017, 12:22

Фракція «Народний фронт» обурена позицією політичних сил, які не можуть визначитись і віддати голоси за законопроект №7163 про реінтеграцію Донбасу і навіть починають видумувати різні причини, за якими його треба відтермінувати.

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук у коментарі журналістам.

«Народний фронт» доклав значних зусиль аби цей законопроект відбувся і був проголосований у першому читанні, був підготовлений до другого читання. І тепер слабка позиція політичних сил, які шукають будь-які причини відтермінувати ухвалення цього закону. Ми не маємо цього законопроекту в порядку денному. Насправді це ставить питання невизначеності парламенту щодо нашого відношення до РФ», - заявив Тетерук.

«Цілком зрозуміло, що за ці три роки, що Росія діє як країна-агресор. Вона катує, вбиває і ґвалтує Україну та всіляко порушує міжнародне законодавство, підтверджуючи навіть на міжнародному рівні, є навіть відповідна резолюція ООН, що дії РФ є діями країни-агресора», — заявив народний депутат.

«На жаль, український парламент на сьогодні ще не прийняв рішення щодо законопроекту №7163 і це дуже турбує фракцію «Народного фронту». Ми заявляли, що готові в будь-який момент зібратися і віддати максимум голосів аби визнати РФ країною-агресором, аби покласти на неї відповідальність за тих людей, які перебувають на тимчасово окупованій території. На жаль, політичної волі в інших сил немає і ми входимо у новий рік з питанням: чи є політична воля визнати Росію агресором», — сказав Андрій Тетерук.

Перший заступник голови фракції «Народний фронт» заявив, що фракція продовжить переконувати парламентських колег підтримати законопроект №7163 конституційною більшістю.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua