Андрій Тетерук: "Народний фронт" підтримає законопроекти щодо медичної реформи (відео)
середа, 7 червня 2017, 13:28

"Народний фронт" підтримуватиме урядові законопроекти (№6327 та №6329), які дозволять запустити медичну реформу в Україні вже в цьому році.

Про це повідомив в інтерв'ю журналістам заступник керівника фракції, народний депутат Андрій Тетерук.

"Ми з першого дня роботи в парламенті голосували і підтримуватимемо усі законопроекти, які змінюють країну на краще. На сьогодні ми є однією із найдисциплінованіших фракцій, яка віддає усі свої голоси за реформаторські законопроекти, тому за ці (законопроекти щодо запуску медичної реформи. - Ред.) ми голосуватимемо в першу чергу", - сказав представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук також висловив думку, що протидіятиме ухваленню законопроектів "шалений спротив медичної мафії, яка зацікавлена у збереженні жахливого стану української медицини".

"Може стати на заваді також погана роз'яснювальна робота з парламентарями. Дуже важливо зараз виборцям, що голосували за мажоритарних депутатів, які віддавали голоси за ті чи інші політичні сили, - звертатися і цікавитися їхньою позицією та робити громадський контроль: якщо політики не голосуватимуть за реформу медицини, час має повернути цих діячів із загальнополітичного рівня на регіональний", - підкреслив народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua