Андрій Тетерук: "Народний фронт" продовжить реалізацію реформ до строкових виборів (відео)
п’ятниця, 17 травня 2019, 11:25

Фракція "Народний фронт" та міністри, представлені однойменною політичною силою працюватимуть над реалізацією проукраїнських реформ, незважаючи на вихід із коаліції і формування нової.

Про це заявив Перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарях журналістам.

"Після інавгурації ми очікуємо від нового президента Зеленського чітких програм - що він збирається робити перші 100 днів, перший рік і усю каденцію, аби ми розуміли, яка у нього стратегія і як ми зможемо допомогти йому її реалізувати. Адже від анонсованих ними ініціатив ми приймемо рішення, що ми можемо вдосконалити, посилити нашою спільною роботою, бо і ми, і Зеленський обрані українським народом", - заявив Тетерук.

Представник "Народного фронту" підкреслив, що усі питання у сфері безпеки "розглядатимуться протягом 24 годин, так як ми і працювали 5 років".

"Всі питання, пов`язані із зовнішньополітичною діяльністю президента ми будемо голосувати і підтримувати, оскільки це наша боротьба і позиція, аби Україна гідно відстоювала свої позиції на зовнішньополітичній арені", - наголосив народний депутат.

"Щодо роботи Кабміну. Я можу сказати про міністрів від "Народного фронту" - це найкращі професіонали, які готові не лише показати свою роботу за п`ять років, а й готові працювати до чергових виборів і бути найефективнішими міністрами за останні 5 років. Кожен міністр від "Народного фронту" показує найвищу якість роботи в українському Уряді",  - підкреслив Тетерук.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua