Андрій Тетерук: Невизнання Росії агресором – ознака або божевілля, або намагання приховати власну співпрацю з ворогом (відео)
середа, 17 січня 2018, 11:23

“Народний фронт” ніколи не змириться з окупацією частини української території та не дозволить Російській Федерації і її посіпакам панувати ні в парламенті, ні в Україні.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт” Андрій Тетерук під час виступу з трибуни у Верховній Раді.

Він зазначив, що останні роки проти України постійно ведуться брудні інформаційні кампанії, при чому, за його словами, “частина цього бруду ллється з-за кордону, а частина формується всередині країни”.

Він навів приклад, що вчора в Кремлі почалася нова хвиля істерії про те, що нібито “винною у військовій агресії є українська влада”, і, на жаль, цю хвилю підхопили ЗМІ в Україні, підконтрольні Кремлю.

“Невизнання Росії агресором – ознака або божевілля, або свідомого намагання приховати власну співпрацю на користь ворога. “Народний фронт” працює в парламенті з єдиним наміром – захистити свою країну, а найголовніше – ліквідувати наслідки політичних рішень, які приймалися під пильним оком Москви”, - заявив політик.

Він також наголосив, що “кремлівська адміністрація цілеспрямовано використовує українських продажних політиків для своєї брудної справи”.

“Путін знає, що за владу і гроші ці упирі розшматують і продадуть Україну. І підписання кабального газового контракту з Путіним, і кричуще за цинічністю проламування через парламент Харківських угод, що дозволило ворогу закріпитися на українській землі ще на 25 років, а потім почати військову агресію – все це приклади рішень політиканів від української політики, яку вони намагаються приховати або забути”, - нагадав Андрій Тетерук.

Разом з тим народний депутат вважає, що український народ “не забуде як тих, хто сприяв військовій агресії проти України та заплямував себе кров’ю, почавши воювати проти України зі зброєю, так і тих, хто бруднив себе чорнилами підписаних векселів про продаж нашої держави”.

Не дивлячись на це, як наголосив Тетерук, “Народний фронт”, який прийшов до Верховної Ради захищати країну, ніколи не змириться з окупацією частини української території та не дозволить Російській Федерації панувати ні в парламенті, ні в Україні.

“Ми ще раз наголошуємо, що Російська Федерація є країною-агресором, а так звані ЛНР/ДНР – це лише посіпаки терористичного режиму, який намагається влаштувати Російська Федерація. Ми робимо і будемо робити та докладати максимум зусиль, щоб Україна була сильною, незалежною державою, здатною себе захистити потужними Збройними Силами та потужною економікою”, - підсумував перший заступник керівника фракції “Народний фронт”.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua