Андрій Тетерук: Окремі політики свідомо ризикують безпекою громадян у часи війни (відео)
середа, 16 листопада 2016, 11:24

Правоохоронні органи забезпечують безпеку під час проведення усіх акцій, які влаштували в центрі Києва представники окремих політичних сил, намагаючись дестабілізувати ситуацію в країні.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт", народний депутат Андрій Тетерук, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

"Хочу сказати з цієї трибуни, що ніхто не в праві обмежити українців мирно зібратися. Ще раз дякую тим, хто забезпечив волевиявлення, хто забезпечив безпеку українців", - сказав Тетерук.

"Окремо хотів би заявити про те, як окремі політичні лідери ризикують безпекою наших громадян. Влада робить усе можливе, аби врятувати ситуацію в країні", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Дуже жалюгідний «закат» кар'єри політиків, які роблять усе можливе, аби звезти людей, забуваючи, що на майдани людей не звозять. На майдани ідуть за покликом душі, і дуже приємно бачити, що український народ робить правильний вибір, і дуже правильні пріоритети розставляє", - резюмував Тетерук.

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua