Андрій Тетерук: Парламентська коаліція має нести спільну відповідальність за роботу коаліційного Уряду (відео)
четвер, 4 лютого 2016, 13:30

Парламентська коаліція має нести спільну відповідальність за роботу Кабінету міністрів та виступати єдиною командою.

Про це в коментарі журналістам заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук.

"Я не хотів би, щоб окремі політичні сили розхитували ситуацію, як вони це роблять майже з першого дня створення цього Уряду, намагаючись відправити його у відставку за першої ліпшої нагоди. Щось не так сталося - Уряд відправляють у відставку. Але коли наша фракція просить колег: дайте нам список осіб, здатних прийти на заміну тим, хто не справляється, або рекомендованих людей на розгляд парламенту - тут ми маємо проблеми. Бо критикувати можуть усі, а пропонувати певні рішення - ні", - сказав Тетерук.

Перший заступник голови фракції "Народний фронт" зазначив, що парламент працює і ухвалює всі потрібні рішення, однак, потрібна спільна кадрова робота.

"Ми очікуємо кадрового списку на вакантні посади до Уряду від кожної політичної сили, що входить до коаліції", - сказав Андрій Тетерук.

Представник "Народного фронту" закликав з розумінням ставитися до заяв, які періодично з'являються у ЗМІ, і дочекатися звіту Уряду і кожного міністра окремо, щоб зробити належні висновки про роботу кожного члену Кабміну.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua