Андрій Тетерук: Потрібно зупинити втручання Росії у політичний та інформаційний простір України (відео)
середа, 19 грудня 2018, 10:47

Фракція "Народний фронт", ініціювавши створення Тимчасової слідчої комісії, закликає розслідувати факти втручання у виборчий та політичний процеси, а також в інформаційний простір з боку РФ, зокрема й громадянами України, пов’язаних із російської владою.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, виступаючи з парламентської трибуни.

"Зокрема, мова йде про Віктора Медведчука. Ми звертаємося до усіх голів фракцій і чекаємо пропозицій щодо представників у цю комісію. Це буде показово, хто тут за незалежність від Путіна, а хто тут є представником його прокремлівських сил", - заявив народний депутат.

"У коридорах влади не літають кулі, не б’ють міномети, не стріляють танки, тому треба набратися сміливості після п’яти років від початку Революції Гідності і назвати ворога ворогом і рішуче відкинути загрози РФ по плану захоплення України через інформаційну підтримку гібридної війни", - наголосив представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук підкреслив, що треба бути готовим до того, що якщо політики не виконають своєї роботи - може статися так, що українському солдату не буде куди повертатися у свою Україну.

"Буквально учора на каналах Путіна та Медведчука прославляли "Беркут", який розстрілював людей на Майдані. Колишні поплічники Януковича цинічно принижують Революцію Гідності, називаючи її "державним переворотом", а її учасників - "злочинцями". Або українська незалежність буде себе захищати, або ми втратимо свій історичний шанс", - підсумував Тетерук. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua