Андрій Тетерук: Президент починає з прямого і явного порушення законів та Конституції (відео)
середа, 22 травня 2019, 12:36

Оголошення дострокових виборів прямо протирічить Конституції та законам України, а обіцяних президентом Зеленським ініціатив про перевибори ще ніхто не бачив.

Про це заявив Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в інтерв`ю журналістам.

"Зараз законодавчих ініціатив, анонсованих Володимиром Зеленським, у парламенті немає і нема про що говорити", - сказав він.

Андрій Тетерук зазначив, що "Глава АП Андрій Богдан не є Президентом України, а єдиною особою, яка має подавати і представляти укази і законопроекти - є законно обраний Президент Зеленський".

"Я хочу звернути увагу на те, що Володимир Зеленський анонсував нову якість політики, дотримуватись законів та бути гарантом Конституції. Він починає свою роботу з прямого і явного порушення законів та Конституції. Оголошувати дострокові вибори, що прямо протирічить законам України, — все це має бути проаналізовано українським народом. Ми не можемо дозволити взяти емоціям верх у ситуації, в якій знаходиться наша країна", — заявив Тетерук.

"Ми маємо побачити ініціативу: законопроект про вибори і їх бачення Зеленським. Ні того, ні іншого немає станом на зараз", — резюмував представник "Народного фронту". 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua