Андрій Тетерук пропонує оголосити 29 серпня Днем Героїзму і вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції (відео)
п’ятниця, 2 вересня 2016, 18:34

29 серпня має бути офіційно проголошеним Днем Героїзму і вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції.

Відповідну постанову готує перший заступник голови фракції "Народний фронт", командир добровольчого батальйону "Миротворець", який брав учать у боях за Іловайськ, Андрій Тетерук.

Про це він повідомив під час засідання Комітету з питань національної безпеки і оборони.

"Всі, хто виводив людей з "котла" в Іловайську, були мужніми синами України, боролись з ворогом, загинули достойно, отримали рани та каліцтва, саме тому треба акцентувати, що це не жертви, а герої", - наголосив Тетерук. 

"Саме тому пропонуємо постанову, яку ми подамо до Верховної Ради у понеділок, проголосити в Україні 29 серпня Днем Героїзму і вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції з метою вшанування безсмертного подвигу українських бійців, які поклали своє життя за свободу і незалежність своєї Батьківщини", - підкреслив представник "Народного фронту".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua