Андрій Тетерук: Російський куратор редакційної політики "Інтеру" Ігор Шувалов має бути видворений з України (відео)
п’ятниця, 9 вересня 2016, 11:42

Перший заступник голови фракції "Народний фронт", член Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук звернувся до Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням взяти під особистий контроль вирішення питання щодо видворення з України Ігоря Шувалова – російського куратора редакційної політики телеканалу "Інтер".

Відповідну заяву він озвучив сьогодні під час Години запитань до Уряду у Верховній Раді.

Андрій Тетерук зауважив, що діяльність фракції "Народний фронт" з перших днів перебування у парламенті спрямована на протидію російській агресії та пропаганді.

У зв’язку з цим Тетерук нагадав, що 23 лютого поточного року він звернувся до Служби безпеки України щодо видворення за межі України колишнього креативного продюсера телеканалу "Інтер", громадянки Росії Марії Столярової за роботу проти України.

"Тоді реакція була миттєвою. До четверга (8 вересня. – Ред.) ми, депутати "Народного фронту", давали часу те саме зробити з громадянином Шуваловим, який так само керує редакційною політикою каналу "Інтер", розпалює ненависть і протидіє українській владі. Чому немає до сих пір реакції нашої Служби безпеки? Я прошу вас взяти цю ситуацію під контроль", - звернувся перший заступник голови фракції "Народний фронт" до керівника Уряду.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua