Андрій Тетерук розповів, хто спровокував вчорашню сутичку (відео)
п’ятниця, 6 листопада 2015, 11:31

Народний депутат Андрій Тетерук готовий співпрацювати зі слідством для встановлення істини у вчорашньому інциденті.

"Мені надзвичайно прикро, що сам інцидент став можливим, незалежно від того, яка сторона брала у цьому участь", - заявив він під час виступу у сесійній залі парламенту.

"Згідно із заявою партії "Батьківщина", учора Генпрокуратурою розпочалися слідчі дії. Я абсолютно відкрито і чесно пояснив, що відбувалося до і після початку події", - повідомив Тетерук.

В інтерв'ю журналістам він розповів, що стало причиною сутички.

"Ми були в кабінеті спікера Володимира Гройсмана, аби обговорити зірваний порядок денний. Через 5 хвилин зайшла лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з групою депутатів і почала на підвищених тонах пред'являти претензії Гройсману, що її закон про зниження ренти на газ не був поставлений на голосування", - повідомив Андрій Тетерук.

"Після цього голова парламенту попросив Тимошенко зайти для обговорення в окрему кімнату. Як тільки вона залишила приміщення, депутати Олександра Кужель і Сергій Власенко почали мене ображати за мою позицію на телеефірах", - сказав Тетерук.

"Сталася словесна сутичка, яка закінчилася тим, що пані Кужель почала агресивно поводитися у відношенні до мене, почала бити мене сумкою, і захищаючись, я відступив назад до стіни і сталося зіткнення", - повідомив він.

"Я готовий співпрацювати зі слідчими органами, для того щоб українське суспільство знало, за яких обставин і чому відбувся цей інцидент", - наголосив народний депутат.

Андрій Тетерук закликав усіх народних депутатів не переходити на персональні образи.

"Слідство покаже, хто є винний,  і я готовий понести покарання у разі своєї провини", -  підкреслив парламентар.

Він також наголосив, що сьогодні потрібно забезпечити прийняття усього пакету безвізових законів, які були учора провалені.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua