Андрій Тетерук: У проекті бюджету на наступний рік враховані вимоги "НФ" щодо підвищення обороноздатності країни (відео)
четвер, 22 листопада 2018, 16:16

Проект бюджету-2019 в цілому є збалансованим, відповідає інтересам нашої країни, а також враховує вимоги фракції "Народний фронт" щодо підвищення обороноздатності, збільшення видатків на реформу освіти, належного фінансування спортивної галузі тощо.

Про це повідомив Перший заступник голови фракції "Народний фронт", народний депутат Андрій Тетерук у коментарі журналістам.

"Сектор безпеки повинен бути належним чином профінансований. Міністерство освіти теж повинно отримати кошти, аби міністр освіти Лілія Гриневич змогла продовжити освітню реформу. Ми наполягли на тому, аби Міністерство молоді та спорту отримало додаткові кошти на будівництво нових майданчиків, басейнів, аби наша українська молодь могла розвиватися і показувати такі високі результати, які демонструють українські спортсмени", - заявив Тетерук.

Бюджет на наступний рік також враховуватиме питання регіонального розвитку, будівництва доріг тощо.

"Все це наразі є збалансованим. "Народний фронт" надасть максимум голосів аби усе це було прийнято вчасно і найголовніше - щоби не було зірвано виплати тим соціально незахищеним верствам населення, які болісно потерпають від будь-якої затримки. Дуже важливо, щоби ми сьогодні завершили розгляд цього законопроекту", - резюмував народний депутат.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua