Андрій Тетерук: Ухвалення законопроекту про нацбезпеку – це готовність України до модернізації оборонного сектору (відео)
четвер, 5 квітня 2018, 13:19

Ухвалення за основу законопроекту про національну безпеку (№ 8068) є важливим сигналом того, що Україна готова модернізувати власний сектор безпеки у відповідності до західних стандартів для того, щоб ефективно протистояти сучасним викликам та загрозам.

Про це заявив перший заступник керівника фракції “Народний фронт”, член Комітету ВР з питань національної безпеки та оборони Андрій Тетерук під час брифінгу у парламенті.

Народний депутат також зауважив, що попередній законопроект у сфері оборони, ухвалений ще у 2004 році, не відповідав сучасним загрозам, які стоять перед Україною.

За словами народного депутата, після ухвалення у першому читанні законопроекту №8068 профільний комітет у найкоротший термін підготує всі необхідні правки та зміни, “щоб наповнити його тим змістом, який би розкривав усі необхідні кроки в реформуванні сфери національної безпеки та оборони, наближення нас до набуття членства в НАТО, підвищення стандартів українських Збройних Сил до рівня НАТО”.

“І коли настане той день, що ми будемо спроможні стати членами НАТО, ми будемо повністю готові до цього – в матеріальному, технічному плані”, - наголосив Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua