Андрій Тетерук: Ухвалення закону № 4563 дозволить запустити Сили спеціальних операцій (відео)
четвер, 16 червня 2016, 11:32

Ухвалення закону № 4563 дозволить розвивати сучасну армію, яка відповідає потребам часу і викликам, які поставила перед Україною війна на Донбасі.

Про це в коментарі журналістам заявив Перший заступник голови фракції “Народний фронт”, член Комітету з питань національної безпеки та оборони Андрій Тетерук.

Він зазначив, що підтриманий 256 голосами в сесійному залі законопроект № 4563, виокремлює Сили спеціальних операцій та Високомобільні десантні війська, як окремі роди Збройний Сил України.

“Війна завжди вчить обидві сторони, і ми вчимося в тому числі. Ми бачимо, що є нагальна потреба розвивати наші Збройні Сили. Цей закон дозволяє врегулювати введення окремого роду військ, сил спеціального призначення. Там врегламентована їх діяльність”, - пояснив  Тетерук.

“Прийняття закону надасть можливість використовувати Сили спеціальних операцій. Тому що, якщо вони в правовому сенсі не врегульовані, це не дає їм діяти в законний спосіб. Ми будуємо правову державу і для того аби уникнути будь-яких юридичних суперечок, як використовувати людей, як застосовувати Сили спеціальних операцій у ЗСУ. Тобто, там є усе, щоб пояснити, що таке Сили спеціальних операцій і як вони працюватимуть в лавах української армії”, - резюмував представник "Народного фронту".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua