Андрій Тетерук: Україна має звернутися до держав-членів НАТО щодо надання Плану дій в Альянсі (відео)
понеділок, 4 грудня 2017, 12:05

Україна має звернутися до держав-членів НАТО щодо надання Плану дій про членство в Альянсі. Це - стратегічний пріоритет України.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук у своєму виступі під час Погоджувальної ради.

«Народний фронт» неодноразово наголошував, що членство України в НАТО – це наш стратегічний пріоритет. Ми переконані, що інтеграція України до Північноатлантичного Альянсу безальтернативна», — заявив Тетерук.

Також «Народний фронт» у резолюції партійного з’їзду, який відбувся 11 листопада ц. р., заявив, що Україна має звернутися до держав-членів НАТО щодо надання Україні Плану дій щодо членства в Альянсі. Ми раді, що Президент поділяє нашу позицію щодо безальтернативності євроатлантичної інтеграції України», - заявив народний депутат.

«Водночас вважаємо, що парламент  має ухвалити детальний план з набуття Україною членства у НАТО. Паралельно мають проходити предметні переговори з НАТО про терміни і умови набуття членства», - сказав Андрій Тетерук. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua