Андрій Тетерук: Я готовий підтримати закон, що знизить вартість авто для всіх громадян (відео)
п’ятниця, 13 липня 2018, 11:45

Перший заступник керівника фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук заявив про готовність підтримати законопроект, який дозволить знизити вартість автомобілів для всіх українців, а не лише для окремих громадян.

«Я неодноразово наголошував на тому, що готовий або бути співавтором, або просто проголосувати за ті законопроекти, які дозволять знизити вартість автомобілів, але для всіх без винятку громадян, а не лише для окремих «схематозників», які за злочинними схемами завезли в Україну транспортні засоби, нагодувавши тіньовий капітал», – сказав народний депутат.

За його словами, громадяни, які скористалися такими схемами, мають розуміти, що своїми діями вони спонсорували злодіїв, шахраїв.

«Коли вони входили в ці схеми, то думали, що вони – найрозумніші, а тепер вони щорічно сплачують великі гроші за оновлення свого статусу «євробляхерів», – додав представник «Народного фронту».

«Вони не розуміють, що їх розіграли в темну, використали. Не розуміють життєвої мудрості, що безкоштовний сир буває лише в мишоловці. Дуже шкода людей, які не думають перед тим, як вчинити певні дії», – підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua