Андрій Тетерук: За минулий рік Україна значно посилила свою військову потужність
середа, 13 січня 2016, 13:50

Виконання Мінських домовленостей у 2015 році дозволило Україні значно посилити свою військову потужність, зокрема, технічну складову Збройних Сил України.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарях журналістам під час робочої поїздки до Житомира.

"За попередніх міністрів оборони, ми знаємо, майже вся техніка і зброя були розпродані, і на початок російської агресії ми майже не мали нічого з військової техніки. А за останній рік ми значно посилили свій військово-промисловий комплекс і потужність", - наголосив він.

"Хочеться побачити прогрес в тому, що 2015 рік, який допоміг нам стати потужнішими, а Росії послабшати, все ж таки призведе до того, що вже у цьому році будуть звільнені від російських окупантів і найманців наші території в Луганську і Донецьку", - сказав Тетерук.

"Ми бачимо, що санкції, накладені на Росію, призвели до падіння рубля, нафта продовжує безупинне падіння... І все це призводить до панічних настроїв у Кремлі", - додав політик.

У той же час перший заступник голови фракції "Народний фронт" наголосив, що українцям "не потрібно боятися появи третіх, четвертих або навіть п’ятих Мінських домовленостей".

"Давайте згадаємо хорватський сценарій, коли таких переговорів було 15. А, врешті-решт, за цей час була достатнім чином розвинута військова структура і всі були готові до того, щоб за три дні завершити операцію і звільнити від бойовиків свою територію. Тому віримо в краще, підтримуємо наших армійців. Все буде добре", - резюмував народний депутат.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua