Андрій Тетерук: За скасування перерви відмовилися голосувати ті, хто найбільше критикує роботу парламенту (відео)
четвер, 13 квітня 2017, 13:16

Верховна Рада не змогла проголосувати за скасування перерви у своїй роботі через депутатів, які на політичних ток-шоу найбільше кричать про погану роботу парламенту.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук, коментуючи голосування за відповідну постанову, за яку дали малу кількість голосів фракції "Самопоміч" та "Батьківщина".

"Андрій Парубій кілька разів виносив на голосування перший крок в роботі реформування нашого парламенту - скасування перерви. І що ви думаєте? Всі ті, хто виходили до трибуни і полум'яно закликали приймати законопроекти, чомусь не хочуть скасувати собі півгодинну перерву і працювати, використовуючи кожну хвилину, кожну можливість зробити все, що ми обіцяли нашим виборцям", - сказав Тетерук.

Перший заступник керівника фракції "Народний фронт" підкреслив, що цілком зрозуміло, що "політичні гасла і популізм - це одне, а результат і робота на результат - це зовсім інше".

"Тому ми як відповідальна політична сила, яка за весь час роботи в Раді є найдисциплінованішою, найбільш згуртованою у впровадженні всіх реформ, закликаємо наших опонентів, які позиціонують себе як "опозиціонери до цієї країни" - це пряма цитата - мають зрозуміти, що не може бути опозиціонерів до країни, неможливо бути опозиціонером до нашого народу", - наголосив Андрій Тетерук.

"Треба використовувати кожну можливість, аби працювати в парламенті і змінювати країну на краще не гучними гаслами, а реальними справами та голосуванням. Дивіться, хто як працює в парламенті - і робіть висновки", - резюмував він. 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua