Андрій Тетерук: Заяви бойовиків і Кремля про вибори на окупованих територіях - це розвідка боєм (відео)
вівторок, 13 жовтня 2015, 11:24

Заяви бойовиків та кремлівської пропаганди про надання особливого статусу самопроголошеним ДНР і ЛНР та про нібито перенесення, а не скасування виборів на цих територіях, є ніщо інше, як «розвідка боєм».

Про це заявив перший заступник голови фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук в понеділок в ефірі «5 каналу».

«Жодні заяви бойовиків не можуть нас підштовхувати до кроків, яких ми не плануємо. Підштовхувати вони можуть один одного. Я б розцінював такі заяви, висловлюючись військовою термінологією, як розвідку боєм», - сказав він.

На думку Андрія Тетерука, бойовики вичікують, як саме українська сторона реагуватиме на їхні провокаційні заяви.

«Ми повинні чітко тримати свою державну позицію та розуміти, що для нас найголовніше зараз – вистояти у тій війні, яку розв’язала Росія. Вона тисне або військовими діями, або пропагандою, або поєднує ці два фронти», - заявив представник «Народного фронту».

За його словами, немає жодного сенсу зважати на розмови про особливий статус.

«Станом на сьогодні немає закону про особливий статус, є закон про особливості місцевого самоврядування. Тому коли ми чуємо про те, що нібито зараз бойовики отримають якийсь особливий статус на певних територіях, то є маніпуляція. Її метою є нагнітання обстановки, щоб потім звинуватити владу або в тому, що вона нічого не робить, або зливає Україну і таке інше», - підсумував Андрій Тетерук.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua