Антиукраїнські виступи в парламенті необхідно присікати, – Юрій Береза (відео)
середа, 14 березня 2018, 11:13

Народний депутат фракції «Народний фронт» Юрій Береза звернувся з парламентської трибуни до керівництва Верховної Ради з вимогою в майбутньому присікати виступи депутатів у сесійній залі, якщо вони носять антиукраїнський характер.

Про це він сказав, коментуючи виступ представника «Опозиційного блоку», який критикував «Народний фронт» за захист української мови.

«Щойно ми прослухали яскравого представника п’ятої колони, який працює за гроші Кремля і до цих пір, на жаль, знаходиться в цьому залі», – зазначив Юрій Береза.

Він наголосив, що час представників п’ятої колони Кремля в Україні добігає кінця. «Я знаю точно, що ваш час закінчився, як би ви не гавкали на українську державу, як би ви не пищали, не злословили – українська держава проживе без вас, тому що ви – вчорашній день, ви – наслідки й «вирижка» Росії».

«Ви на Росію працюєте, ви не працюєте на українську державу», – додав він.

Депутат нагадав, що добровольці та волонтери в 2014 році захистили українську державу: «Вона для них дорога, вона для них основне, вона для них – все».

«Коментувати покидьків - це остання справа, але не допускати виступи проросійські, промосковські в цій залі – це наш обов’язок. Тому я звертаюся до керівництва Верховної Ради: коли звучать виступи проти України, їх потрібно припиняти. Досить, вони вже їздять по європейських площадках, плямують і паплюжать мою державу. Треба це зупинити», – наголосив представник «Народного фронту».

«Українські добровольці, ми вам вдячні за те, що ви врятували українську державу, що ви зшили її, незважаючи ні на які погрози ні з Кремля, ні з-під Кремля та всієї іншої нечисті. Слава Україні!», – підсумував Юрій Береза.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua