Антон Геращенко: «Народний фронт» підтримуватиме подання Генпрокуратури щодо зняття недоторканності з депутатів (відео)
середа, 3 червня 2015, 12:42

Верховна Рада підтримала подання Генеральної прокуратури щодо зняття недоторканності з народного депутата Сергія Клюєва. «За» проголосувало 287 депутатів.

Як заявив член фракції «Народний фронт» Антон Геращенко, виступаючи з парламентської трибуни, фракція підтримуватиме всі обґрунтовані подання Генеральної прокуратури щодо зняття недоторканності.

Він зазначив, що за даними міжнародної організації з боротьби з відмивання коштів FATF, з України протягом останніх 15 років було виведено 167 млрд доларів.

«На ці гроші можна було зміцнювати оборону, реформувати медицину та правоохоронні органи, освіту», - наголосив представник «Народного фронту».

«Розслідування, яке ведеться щодо Сергія Клюєва, а фактично – проти братів Клюєвих – це лише верхівка того айсберга, яка стосувалася зловживань та порушень економічних законів України», - заявив народний депутат.

«Фракція «Народний фронт» хоче унеможливити порушення економічних законів у майбутньому і тому голосуватиме за знаття депутатської недоторканності з Сергія Клюєва», - повідомив Антон Геращенко.

«Водночас ми хотіли б побачити внесення в цю залу подань на таких відомих депутатів, як Юрій Бойко, якого обґрунтовано звинувачували ЗМІ та слідчі органи у крадіжках, пов’язаних із купівлею так званих «вишок Бойка», внаслідок чого Україна втратила близько 200 млн доларів; подання на ще одного депутата з Опозиційного блоку пана Бакуліна щодо його роботи в «Нафтогазі України», - сказав він.

«Фракція «Народний фронт» підтримуватиме всі подання Генеральної прокуратури щодо зняття недоторканності, які є обґрунтованими», - резюмував Антон Геращенко.

За зняття недоторканності з Сергія Клюєва фракція «Народний фронт» проголосувала у повному складі. Натомість під час голосування у народного депутата Олександра Присяжнюка не спрацювала картка для голосування, про що він одразу повідомив керівництво Верховної Ради.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua