Антон Геращенко: Депутати, які вимагають відставки Уряду, не думають про наслідки для країни
вівторок, 16 лютого 2016, 12:59

Ті народні депутати, які сьогодні вимагають відставки Уряду, мають серйозно замислитися про наслідки такого розвитку подій та відповісти на головне питання: "А що далі?".

Таку думку висловив представник фракції "Народний фронт" Антон Геращенко у вівторок у коментарях журналістам.

"Є депутати, які привертають до себе багато уваги, кожного дня заявляючи про "зраду", а є депутати, які розуміють, що зміна стільців або табличок на кабінетах, на жаль, не вирішує глибинних проблем української економіки та української держави. Я належу до другої групи депутатів. Тому кожен, хто пропонує відправити Уряд у відставку, має відповісти на питання: а що наступне? Хто буде Прем’єром? Яка буде програма діяльності? Хто буде об’єднувати український народ та парламент?", - наголосив він.

При цьому Антон Геращенко зауважив, що він, на жаль, не чує відповідей на ці питання чи будь-яких інших пропозицій щодо майбутнього країни від колег, які вимагають відставки Уряду, наприклад, з фракції "Самопоміч".

"Вони кажуть: "Давайте відправимо у відставку, а потім подумаємо". Скажіть, коли ви збираєтесь робити ремонт у своїй квартирі, ви ж плануєте, що хочете зробити далі? А у нас так: давайте все зламаємо, а потім будемо думати, що робити. Ні, це нерозумно. Спочатку треба домовитися, як розвивати країну далі", - підкреслив народний депутат.

Антон Геращенко також наголосив, що фракція "Народний фронт" на своєму засіданні одноголосно ухвалила рішення про підтримку коаліційного Уряду та Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua