Антон Геращенко: Ми фіксуватимемо осіб, які сприятимуть організації виборів російського президента в анексованому Криму (відео)
вівторок, 13 березня 2018, 13:05

Постанова Верховної Ради про бойкот виборів президента Росії в анексованому Криму (№7546) - це не лише політична позиція України, вона матиме й інші наслідки, зокрема виявлятиме колаборантів, які організовуватимуть голосування на півострові та братимуть участь у роботі виборчих дільниць.

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко у коментарі журналістам.

«Ми фіксуємо усі факти порушення прав людини у Криму, а також вважаємо, що окупаційна адміністрація порушує права громадян України, змушуючи їх голосувати на виборах президента Росії в Криму. Ми вважаємо ці вибори нелегітимними і фіксуватимемо всіх тих осіб, які займались організацією виборів і будуть членами виборчих комісій. Вони порушують закони України і ми вважаємо їх колабораціоністами», - заявив Антон Геращенко.

«Закликаємо громадян України, які живуть в Криму, не ходити на вибори 18 березня і не голосувати попри те, що вони четвертий рік живуть під гнітом окупаційної влади», - резюмував Геращенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua