Антон Геращенко: "Народний фронт" п’ятий рік поспіль відстоює інтереси армії та її оснащення (відео)
понеділок, 19 листопада 2018, 20:12

Фракція "Народний фронт" наполягає на тому, аби держбюджет-2019 передбачав достатньо коштів на безпеку і  оборону, а також соціальні програми для військовослужбовців.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко після засідання фракції.

"У нас діє законодавство, за яким ми виділяємо 5% ВВП на оборону країни, і цей пункт регулярно виконується. Можу сказати, що наприклад, бюджет ФРН передбачає 1% на потреби оборони", — сказав він.

"За останні 5 років, в тому числі завдяки позиції фракції "Народного фронту", наша армія дуже суттєво змінилась у плані матеріального становища та забезпечення. Багато що треба зробити, в тому числі вирішити питання іпотечного кредитування. Можу сказати, наприклад, що вперше в Україні поліція та служба з надзвичайних ситуацій запускають програму, згідно якої співробітники зможуть отримати кредити в залежності від того, скільки років вони відслужили державі та народу України, скільки у них є дітей. Не потрібно буде чекати, поки побудують будинок - ти можеш взяти кредит, проценти за який сплатить держава", — сказав Геращенко.

"Я вважаю, що це серйозне досягнення Арсена Авакова та його команди, а інші органи влади мають слідувати прикладу МВС. Всі державні службовці та вчителі, працівники медицини та культури повинні мати право на такий кредит - якщо ти добре працюєш і хочеш працювати надалі", — резюмував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua