Антон Геращенко: Наше домашнє завдання після голландського референдуму - активніше змінювати власну країну (відео)
п’ятниця, 8 квітня 2016, 11:58

Результати референдуму в Нідерландах не можуть вплинути на терміни введення безвізового режиму між Україною та Європейським союзом, але Україна має зробити висновки і активніше проводити реформи за прикладами сусідніх країн із колишнього «радянського табору».

Про це заявив народний депутат фракції «Народний фронт» Антон Геращенко у четвер, в ефірі каналу «1+1».

«Нам треба відійти від такого поняття, що нам всі винні. Чому ми вирішили, що голландці з розпростертими обіймами приймуть нас до себе? Давайте уявимо ранок в звичайній голландській родині, вмикається «Євроньюз» і люди дивляться новини, де мільйони біженців із Сирії та Африки атакують кордони ЄС. У країні росте безробіття, у Франції, Бельгії відбуваються теракти. І відповідно, звичайний громадянин Євросоюзу думає, чи варто розширяти кордони далі», - сказав Антон Геращенко.

«Що стосується домашнього завдання для України після референдуму в Нідерландах. Нам треба думати не про результати референдуму, нам варто змінювати свою країну, щоб вона відповідала європейським критеріям: за рівнем доходів громадян, законності, справедливості, роботі судів та правоохоронних органів, щоб наша країна стала по-справжньому європейською», - наголосив народний депутат.

«Коли ми досягнемо критеріїв Болгарії, Румунії, Польщі чи стан Прибалтики – тоді двері Євросоюзу будуть відкриті для нас повністю», - резюмував представник «Народного фронту».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua