Антон Геращенко: Необхідно продовжити терміни розслідування особливо складних кримінальних справ (відео)
середа, 4 листопада 2015, 12:30

Для успішного доведення до кінця розслідування справ щодо злочинів, скоєних за часів режиму Януковича, необхідно продовжити термін розслідування та збільшити термін утримання під вартою підозрюваних у таких справах.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко з парламентської трибуни.

"Під час розслідування злочинів, вчинених за режиму Януковича, часто виникає ситуація, коли терміни, відведені законодавством на проведення слідчих дій, не є достатніми для їхнього завершення. Більшість високопосадовців часів Януковича втекли за кордон чи поховали сліди своїх злочинів", - повідомив депутат.

"Тому я розробив законопроекти, які дозволять, по-перше, продовжити терміни розслідування щодо деяких особливо складних справ, які стосуються злочинів, пов’язаних зі створенням злочинних угруповань Януковичем та його оточенням, а по-друге, продовжити при розслідуванні подібних справ утримання під вартою підозрюваних до 20 місяців", - додав представник "Народного фронту".

"Це пов’язано з тим, що такі справи розслідуються дуже складно, під слідством перебувають кілька співробітників "Беркута", які брали участь у розстрілах людей на Інститутській, і ми повинні довести ці справи до кінця", - наголосив Антон Геращенко.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua