Антон Геращенко: Проти патрульної поліції ведеться потужна кампанія з дискредитації (відео)
вівторок, 4 жовтня 2016, 11:54

Проти патрульної поліції розгорнули потужну дискредитаційну кампанію, яку координують з Кремля за участю колишніх високопосадових осіб з України.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко в коментарях журналістам.

"Мета цієї кампанії - показати, що в країні нібито нічого не змінюється, що все буде погано і так далі. Для цього активно використовуються ЗМІ - інколи напряму, інколи в темну, аби "вбити" в голови громадянам, що все буде погано і все, що було раніше, було добре", - сказав Геращенко.

Народний депутат також спростував закиди про "недосвідченість патрульних".

"Раніше були дуже "досвідчені" співробітники ДАІ, які стояли в кущах і дуже "досвідчено" зупиняли водіїв за перевищення швидкості та знімали з них по 50-100 грн або знаходились вечорами під ресторанами і знімали з п'яних водіїв по 100-150 доларів. Це було дуже "досвідчено", у багатьох був "досвід" по 20 років", - сказав представник "Народного фронту".

"Зараз ми набрали 15 тисяч нових людей, які діють по совісті і не вимагають з людей кошти. Є якісь негідники, але їх одиниці, вони відсторонюються і несуть відповідальність", - сказав Геращенко. 

За словами народного депутата, саме нова патрульна поліція почала зупиняти суддів і прокурорів та притягати їх до відповідальності за порушення правил дорожнього руху.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua